Meta Grundén

Meta Grundén som är Global Brand Innovation Manager, Innovation Team Skin Care & Air Care på SCA är mycket nöjd med att deras produkter är lättanvända. På en global lanseringskonferens informerade SCA om godkännandet, och intresset för ”Easy to use” var mycket stort.

SCA är med det globala varumärket Tork världens största leverantör av mjukpapper för storförbrukare. Framgången förklaras av professionella hygienlösningar, högkvalitativa produkter med hög hållbarhet och funktionell design. Kunderna finns i över 80 länder.

Under hösten 2014 har SCA fått flera nya tvålbehållare godkända som lättanvända av Reumatikerförbundet.

"Kunder talar om för oss att de vill att behållarna för papper och tvål ska vara användarvänliga, kostnadseffektiva, miljövänliga och estetiskt tilltalande." säger Meta Grundén som är innovationsansvarig Globalt för Torks Skin & Air Care sortiment.

En av årets produktnyheter är en förbättrad tvålbehållare, som gjort det lättare för alla, även barn och personer med försvagad handstyrka, att använda tvål.  

Tvålbehållarna har även fått en funktionell design som gjort det möjligt att enklare byta en tom tvålflaska, vilket är uppskattat bland städpersonal.

”Ett godkännande som lättanvänt Easy to use av Reumatikerförbundet är ett tydligt sätt att visa våra kunder och våra affärspartners att vi inom Tork ligger långt fram inom design av användarvänliga produkter. De nya tvålbehållarna kommer att lanseras i hela världen med start i början av 2015” avslutar Meta.