Sökresultat

Reumainstruktörerna 20 år i Sverige

Tillsammans med  gruppledarna och alla Reumainstruktörer uppmärksammar vi 2015 runt om i landet att verksamheten har nu funnits i Sverige i 20 år. Läs mer

Filmen om hand- och handledsundersökning

Passa på och se vår senaste film. RA-instruktörer om hand- och handledsundersökning på Karolinska Universitetssjukhuset i höst.
Läs mer

Utbildningsansvarig på högskola inom vårdutbildningar

Vi erbjuder ledundersökningsteknik med RA -instruktör för studerande på läkarutbildningar, fysioterapi och arbetsterapiutbildningar under deras utbildning på Sveriges universitetssjukhus.

Läs mer

RA-Instructor training

High demand of RA-Instruktor training program of healthcare staff.
In 1988 the University of Texas, Southwestern Medical Center (UTSW) started "Arthritis Educator Program". The purpose was to improve rheumatology training of future physicians using patients with rheumatoid arthritis. 
Läs mer

Rolf Greiff

"En sak som jag tycker är jätteviktigt, det är  att vi har reumainstruktörer, som har blivit utbildade till det vi också kallar RA-instruktörer, de finns med i utbildningen som levande exempel för att de som går en vårdutbildning ska kunna klämma och känna och förstå vad det egentligen innebär att ha en inflammation."
Läs mer

Lena Tholsson

"Vi ger de med långvarig smärta och fibromyalgi en möjlighet att hjälpa sig själva till en bättre vardag och ett bättre liv – Det är det som är vårt mål."
Läs mer

Elin Löfberg

"Huvudmålet för  Reuma Utvecklings kursverksamhet för ryggkurserna är att tidigt upptäcka, ge rätt information om träning och behandling, och utvärdera effekten, så att man själv kan påverka sin livssituation i möjligaste mån."
Läs mer

Vill bli RA-instruktör

Vad krävs för att bli RA-instruktör
Läs mer

Vill bli föreläsare

Vi söker hela tiden nya kompetenta föreläsare till kurser och utbildningar. Läs mer

Sjukvårdspersonal

För dig som jobbar inom sjukvården eller går en vårdutbildning kan vi erbjuda olika kurser och utbildningar.
Läs mer

För dig som…

Behöver fortbildning för personal inom vården inom diagnosområdet reumatiska sjukdomar kan vi erbjuda olika kurser och utbildningar.För dig som tillverkar konsumentprodukter m.m. har vi möjligheter att testa produkterna och förpackningarnas hanterbarhet.  Läs mer

Reumainstruktörer

”Kunskap som gör skillnad”, utbildade patienter undervisar i vård och vårdutbildningar. Läs mer

Reumainstruktörer

"Kunskap som gör skillnad"
Reuma Utveckling AB och Reumatikerförbundet genomför utbildningar inom diagnoserna reumatoid artrit (RA), artros och ankyloserande spondylit (AS)/tidigare kallad Bechterew, för personal inom hälso- och sjukvården samt vid vårdutbildningar m.m.  Läs mer

Våra tjänster

Reuma Utveckling bedriver fortbildning för personal inom vården inom diagnosområdet reumatiska sjukdomar. Läs mer

Kommentar från Smärtskolan

”Bra fokus på både fysisk träning och balans i vardagslivet"
Deltagare på Smärtskolan

Kommentar från vår kurs "Ont i ryggen"

"Bra med patient perspektivet"
Deltagare Stockholm